DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2016

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2017 vám všem!


30.12.2016

Konečně trochu zimní počasí!


26.12.2016

Tradiční vánoční procházka se psí školou Jany Volfové byla opět skvělá. I přes né úplně skvělé počasí, které připomínalo spíše podzimní sychravo než vánoční zimní atmosféru, se nás sešlo hodně. Chtěla jsem si udělat nějaké fotky holek, ale ty dnes hrály hru Blbý a blbější, no posuďte sami:


4.12.2016

Dlouho jsme nic nedoplnili, ale ono nebylo co. Nejdříve mne (dvounožce) skolil moribundus a tak se 14 dní nemohlo nic, jen ležet. Poprvé v životě jsem u holek viděla, že už je to ležení nebaví. No a pak zas nebylo počasí. Takže na pořádnou procházku vyšel čas až o tomto víkendu. Počasí ale bylo nádherné. Mrazivo, slunečno, suprovo! 


23.10.2016

Tak konečně podzim podle našich představ!


22.10.2016

Dnes jsme se opět družili s CHS Garzo Lobo.  wink  Vyrazili jsme na procházku, zmokli, ale nejsme z cukru, takže vše v "cajku"! Potom přišlo a řadu opusinkování a focení vrhu J a na závěr focení jednoho neunavitelného placatého čumáčku.


23.9.2016

Po skoro měsíci nám opět dělá společnost Igorek. V CHS Garzo Lobo hárá má "nejlepší kamarádka" Geňa (Genesis Garzo Lobo) a čeká ji cesta za ženichem. Tak držíme palce ať vše vyjde! My si tady užíváme jak jen to jde. S začátkem podzimu se vrátilo sluníčko a tak jsme vyrazili na houby. Výprava splnila svůj účel na 100% - houby nalezeny, dvounožci spokojeni, čtyřnožci nafoceni a hlavně unaveni. Mám naprosto poklidný večer. Z pelechu se ozývá jen občasné chrápání nebo jemné vrčení od chytání zajíců ve spánku. Tak sladké sny miláčci moji! kissheart


29.8.2016

 Igorek se vrátil do svého početnějšího harému (u nás má jen 3 holky a z toho jedna (Julča) je nedobytná pevnost), tak jsem ještě udělala pár fotek. Bylo vedro, ale jeho a Izzu to od věčného pošťuchování neodradilo. Za povšimnutí stojí fakt, že hnědáci mají hned několik společných rysů. Nejenže jsou ze stejné CHS Odiris, ale oba svorně při profilovém focení nemají očička! (zmeťouři)


14.8.2016

Opět jsme se na chvilku rozrostli. Igorkova parťačka hárá a tak dělá společnost (většinou spíš prudí devil ) našim holkám. Ale jinak je to zlatíčko, ani o něm nevím. Tedy když jsem doma, tak je miláček, ale když odejdu ráno do práce a on se cca v 7:30 hod. vzbudí, tak o něm prý ví i sousedi laugh . No co no, je to pes. Kdyby byl hovno, slušňáci prominou, tak smrdí! Naštěstí máme bezva sousedy a nikdo si nestěžuje. Víkendové počasí se umoudřilo a tak jsme v sobotu procházkovali a v neděli nás čekaly votavy. Ale my se práce nebojíme a krysky už vůbec né. Poctivě všichni lovili myšičky až Izzynku zřejmě počůral mravenec, tak nám chvilku, šmudlinka, pajdala o třech heart .


8.8.2016

V neděli 7.8.2016 jsme se zúčastnili výstavy v Týně nad Vltavou. Počasí vyšlo na jedničku a i když jsme málem dojeli pozdě, vše se zdařilo, Igorek svou třídu vyhrál a má krásný posudek, i když, jak se můžete níže na fotce přesvědčit, on měl na vystavování svůj názor. wink


2.8.2016

Poslední červencový víkend byl pro Igorka velmi důležitý. V sobotu se konala Speciání výstava PK Hostouň, na které Igorek opět zvítězil ve své třídě a splnil tak podmínky pro udělení Junior šampiona - posudek v sekci Výstavy. V neděli pak následovala bonitace. Pro Igyho to byla moc důležitá zkouška, ale zvládl ji na výbornou. Paní rozhodčí i bonitační komise ho velice chválili za povahu a vychování. Výsledkem bonitace je tedy další chovný jedinec v naší CHS. Jsem na něho moc pyšná!


28.6.2016

Máme dovolenou. Úspěšně jsme překonali virózu a tak jsme se těšili na dovču a procházky. No nejdřív nám to kazilo vedro, pak déšť přívalák a když už jsme konečně vyrazili, zjistili jsme, že louky ještě nejsou posekané. A když už náááhodou nějaká je, tak je podmáčená a čvachtá to i pod krysaříkem, takže si dovedete představit, co to dělá při mé váze! A když už je posekaná a není podmáčená, tak je pohnojená! Shrnuto a podtrženo, po včerejší natěšené procházce dorazili domů 4 mokré, smradlavé, neunavené a naštvané příšery angry. No co no, příště už to může být jen lepší! My se nevzdáme laugh !


11.6.2016

Tak dnes jsem se s Igorkem (Idol Odiris) a Geňou (Genesis Garzo Lobo) zúčastnila NV Klatovy. Mám tuto výstavu moc ráda, nejen proto že ji mám 8 min. od baráku, ale i proto že snad vždy vyjde počasí, organizace je super a tak trochu i z nostalgie (chodila jsem tam ještě když to byla krajská výstava). Dnes krysaříky posuzoval pan rozhodčí Václavík. Dodnes jsem ho měla za "pana" rozhodčího posuzujícího precizně. Dnes mě ale dost zklamal. Jestli jsme v kruhu byli všichni (jednotlivě) půl minuty, tak možná přeháním. Posudek ve formě 4 frází (z toho jedna je věk) - přečíst si je můžete na web.stránkách majitelky CHS Garzo Lobo. A ve finále diskuze o tom, zda máme modrou barvu ve standardu s poznámkou "vy si u krysaříků uchovníte cokoliv". Byla jsem tak zhnusena a rozhozena, že jsem si výsledky zapomněla nechat zapsat do PP frown . Zítra to napravím a užiji si výstavní den jen z pohledu diváka. Ještě podotýkám, že nejsem naštvaná proto, že jsme nevyhráli. Naopak hodnocení mají oba pěkné - Geňa V1, CAC a Igorek V1 bez titulu, protože mu čouhají kosti na zadku (a to je pravda, zmetek baští jen udržovací dávky devil ).


7.6.2016

Minulý víkend jsem si trochu prodloužíla, sbalila holky, Igorka a Geňu (Genesis Garzo Lobo) a vyrazila na klubovou výstavu směr Milovice. No co napsat? Bezva lidičky, super počasí, agilitění a úspěch na výstavě, prostě báječný relax! Igorkův posudek najdete v sekci výstavy.


15.5.2016

Hlídáme Igorka. Není to nic složitého, protože on je miláček, hodný, spokojený, jen v noci trošku kňourá. Igorek je totiž pes, který upřednostňuje společnost člověka, takže i když nespí sám, ale s holkami (čtyřnohými), tak kdykoliv se v noci probudí, zkouší si vykňourat moji společnost. Tohle prý má po babičce Áje. Ale každou nocí se to lepší. A jelikož včera bylo (až na jednu větší přeháňku) krásně, vyrazili jsem unavit smečku do přírody. (a ani jsem si nezapomněla foťák - já jsem táááák dobrá cheeky )

Dopoledne panička uklízela a jelikož ťapičkovou úpravu mokré podlahy neocenila, tak jsme se jí na pomáhání vyprdli!

A tady už fotky z procházky


08.05.2016

Doplnila jsem výsledky výstav Igorka  v sekci Výstavy , dělá nám radost kluk jeden ušatej heart . Jinak se nic zvláštního neděje. Od středy budeme mít Igorka "na hlídání", tak snad vyjde čas na focení wink .


25.4.2016

Víkend byl ve znamení výstavy. V sobotu se vystavovaly krysky a v neděli jsem dělala doprovod a asistentku kamarádce Janě s kanárskými dogami. Igorek si vedl skvěle! Poprvé ve třídě mladých a hned získal CAJC i BOJ. Jsem na něho pyšná. Posudek najdete v sekci Výstavy. Stejně tak hrdá jsem na našeho odchovance, první štěňátko v naší CHS, "Arčího" Acheron Bohemica felicitas. Necelý měsíc po napadení větším psem se prošel po výstavním molu a získáním dalšího titulu  CAC splnil podmínky získání titulu Český šampion! Strašně moc gratuluji a děkuji za příkladnou péči páníčkům Katce a Danovi. Zvláštní poděkování patří Danovi, který se ujal předvedení Igorka v závěrečném boji o tituly. Díky němu má Igorek titul BOJ.


4.4.2016

Neděle očima Julinky 

Celou sobotu panička trajdala v Praze a my zůstaly doma. Tak dneska teda půjdeme ven a to na hódně dlouhou procházku. Paničce to budeme naznačovat pěkně od rána, ať si příště nějaké výlety bez nás řádně rozmyslí! Naše upřené pohledy a postávání u dveří nějak neocenila. Nevzdáváme se. Po obědě už to vypadalo, že vyrazíme. Panička zalehla a usnula. Prý toho má ze včerejška plný kecky. Její kecky jsou nám ukradený, MY CHCEME VEN, MY CHCEME VEN, MY CHCEME VEN! No tak dobře, hodinka v posteli nás nezabije. Byla to víc jak hodinka, ale už konečně jdeme. A že prý jdeme na žabičky. No super! Jsme s holkama tak netěšené, že v první zatáčce začínáme v autě zpívat. Panička to opět nijak neocenila, asi proto, že nemá hudební sluch. Konečně jsem na místě. Louky, potok, super honěná s holkama a ve finále ŽABIČKY! No co si myslíte?! Přece když se řekne "Jdeme na houby", tak se sbírají houby, takže když "Jdeme na žabičky" sbíráme (rozuměj lovíme) žabičky. Naše lovecké umění panička opět neocenila. Pořád nás někam posílala, že prý je chce vyfotit. To nás ale nezajímá. To není žádná zábava na ně jen koukat. Takže abych to shrnula. Ještě jednou bude panička takhle prudit a vyhlásíme výběrové řízení na novou! wink
Zdraví největší lovkyně smečky Julie

A takhle to vypadá, když panička řekne: "Tvařte se normálně". devil


21.3.2016

Všem přejeme krásné a veselé velikonoce!



20.3.2016

Nedělní slunečno jsme si užívali vycházkově. Holky focení sice tak trochu (tak trochu víc) prudilo, ale občas mají zájmy dvounožce (mě) přednost a navíc jim občas musím dát přeci najevo, kdo je tady pánem (já). Ono to u nás občas vypadá, že pánem jsou ony. laugh


15.3.2016

V sobotu obsolvoval Igorek svou první výstavu "naostro". I když máme ještě co pilovat, šlo mu to výborně a stal se nejlepším dorostencem celé výstavy. Posudek a foto najdete v sekci Výstavy. Na této výstavě jsme se setkali i s naším odchovancem Arčíkem (Acheron Bohemica felicitas). Vyrostl z něj krásný pes, ale uličník jeden rozmazlený pochopil, že mu jídlo nikdo nesní a tak nějak stávkuje, takže ta výstavní kondice trochu pokulhávala. Nicméně k výroku pana rozhodčího, že je Arčík příliš malý (22 cm!) mám tedy výhrady! Podle mě je to ideální výška krysaříka.


10.3.2016

Nějak se nám to schází. wink Dnes poslala fotky Cassidy (Cairistiona Bohemica felicitas) - vrh C.


9.3.2016

Přišel pozdrav od Borginky ( Borgia Bohmica felicitas) - vrh B.


6.3.2016

Trošku jsme stránky zanedbávali, ale tak nějak nebylo co psát. Nejdříve nám nepřálo počasí, takže fotky nebyly žádné a procházky se nám smrskly na půlhodinový "vopruz" s neustálými pohledy "Už jdeme domů?" a pak, zřejmě za trest za ty procházky, dvounožce skolil moribundus, čímž pro čtyřnožce nastalo 14 dní bezva váleníčka v peřinách! Ale všechno jednou skončí a tak jsme včera s parťákama z CHS Garzo Lobo vyrazili na prochajdu. Bylo to bezva, já si pokecala a holky se proběhly s parťáky. I když ze začátku to vypadalo, že projít se půjdu já a holky na mě počkají pod autem. Ono totiž když se na ně vrhli 5-ti měsíční kanáří mamautci (rozuměj plemeno kanárská doga, pro představu viz foto), které jsme naposledy viděli jako roztomilá 10-ti týdenní miminka, tak holkám trochu zatrnulo. Nicméně nejsme žádný vořezávátka, Julie si pořádek zjednala sama, Orinka to vyřešila odstupovou vzdáleností 10-ti metrů a Izza se nejdříve spolehla výhradně na moje schopnosti bodygárda, ale pak zjistila, že mamutci jsou sice hrozivě velcí, ale taky dosti pomalí laugh .


27.1.2016

Hlídáme Igorka. No hlídáme .... on je takové sluníčko a zlatíčko, že prostě jen bydlíme s jedním krysaříkem navíc. Je to miláček a nádherně se tulí a mazlí. Zkrátka on přesně ví, co na mě platí. Holky ho přijaly každá po svém. Julie si ho drží od těla, Orince je úplně ukradený, ale tulit se může a nejnadšenější je Izza. Ta má konečně parťáka na lumpačení, honění se a provokování toho druhého.


14.1.2016

Po dlouhé době vysvitlo sluníčko, tak hurá na prochajdu! Sice to vypadá, jako že bylo krásně jarně a teplíčko, ale opravdu to jen vypadá. Ve skutečnosti malililinko mrzlo, takže po skoro třech hodinách venku, holky spořádaly několik (několik hodně) kuřecích krků, zalehly a je klíííd (naprostý).


7.1.2016

Ani v novém roce "Céčka" nezahálejí a posílají fotky a zprávičky. - Vrh C.