DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2019

30.12.2019

Ve městě po sněhu ani památka, tak jsme vyrazili výš. Když koukám na ty fotky, napadá mě jediné - Bonpari na sněhu (většinou).


08.12.2019

Druhá adventní neděle. Úklid proveden, dárky zabaleny, cukroví upečeno (jen 4 druhy, nic nepřeháníme) a teď už budeme užívat klidu, procházek a vánoční pohody. A to je to, co přejeme i vám všem - klid, pohodu, příjemné setkáváníse s přáteli a rodinou. Takže šťastné a veselé!


10.11.2019

Vlastně je tu něco, o čem bych měla napsat. Nikdy mě nenapadlo, že se nám to může stát, ale přesně jak se říká "Nikdy neříkej nikdy". Při jedné už podzimní procházce jsme potkali zmiji. Bylo to koncem října, nijak už jsem s ní nepočítala, ale pravda je, že počasí bylo nádherné. Vyhřívala se v trávě a ačkoliv kolem ní prošla dospělá osoba s holí, navzdory své povaze a možná i mírné ztuhlosti, neutekla. Neutekly ani holky. Julinka zahlásila vetřelce a Izza byla nejblíž. Nikdo z nás třech dospělých si nevšiml, že by došlo k uštknutí, Izza nijak nezareagovala a tak jsme šli dál. Bylo to již na zpáteční cestě k autu, přesto to trvalo cca 30 min. Nástup do auta a cesta domů cca 45 min. Až doma po vystoupení z auta jsem viděla jak má Izza nateklou polovinu obličeje. Bylo mi to hned jasné. Takže telefonát našemu panu veterináři, rychlý přesun na veterinu, kapačky a šance 50/50. Izza je bojovnice, druhý den už mohla z veteriny domů a její stav byl bez následků. A to i díky tomu, že Izouš má, jak já říkám, celeročně "zimní kožich" tzn. hustou mírně delší srst a cca 2,5 kg. Taktéž zmije byla ještě "slečna" , její hlava nebyla větší než můj nehet u palce. Prostě anděl strážný stál při nás. Přesto doufám, že už to nikdy nezažijeme. Tohle píši ale také pro to, abyste vy ostatní majitelé krysaříků věděli, že není nutné panikařit a myslet si, že do pěti minut musíte být na veterině jinak vám pejsek umře. Dá se to zvládnout - hlavně klid - to udrží i pejska v klidu a to je důležité!
Jinak přikládám foto před hospitalizací a pak cca pátý den doma.


10.11.2019

No jo no, když nejsou štěňátka, tak celkem není o čem psát. S holkama prostě jen couráme, výlety, příroda, na výstavě jsme byly jen jako diváci a podpora všech kámošek a kámošů. Pochlubíme se tedy pár fotkami z podzimu.


27.07.2019

Vedra trochu polevila, tak šup do přírody! Nejdřív boj ve vysoké trávě, pak jako včelí medvídci "na políčku v jetelíčku" a na závěr koupačka. Bylo to super. Doma jsme si nacpali pupky a panička má klidný večer.


22.07.2019

Jejda, to jsme ale ostudy. Koukám, že ten web nějak zanedbáváme! Ještěže si na nás vzpomněl Pupík (Draco Bohemica felicitas). Už není jediný čtyřnožec ve smečce, má novou parťačku, tak přejeme spousty krásných společných zážitků!


22.04.2019

Svátky jara jsme strávili jak jinak než výletování. Po delší době jsme se zase sešli se smečkou z Garzo Lobo a došlo i na první letošní "koupání".



09.04.2019

Tak dnes naše oblíbená Javorná.


08.04.2019

Dlouho jsme nic neaktualizovali, tak znáte to - práce, povinnosti, práce, rychlá procházka (v psí řeči spánek, kontrola činnosti, spánek, procházka) ... . Ale existuje prý něco jako "dovolená" a došlo i na paničku. Takže výletujeme. Jen se paničce nechce pořád tahat foťák, ale dnes to vyšlo. Dali jsme si 7 km (Čeňkova pila - Turnerova chata) a tak máme i foto. Jo kamarádi, byla to sranda. Vždycky nás při focení komanduje, ale dnes nic. Nebo teda pusu za tím foťákem otvírala, ale Vydra (řeka) tak hučela, že nebylo nic slyšet. Takže štábní kultura nulová a všichni jsme si to parádně užili! wink


20.01.2019

Včerejší nádherné počasí jsme využili jak jinak než k procházce. Jak je vidno z fotek, trošku jsme se rozrostli. Na nějaký čas k ná přibyla Genesis Garzo Lobo. 

A takhle jsme se družili se smečkou z Garzo Lobo. Pracovní název "Krysobompari"


14.01.2019

Tak Vánoce i oslavy Nového roku jsme přežili. Sice jsme se těšili na procházkování, ale počasí si spletlo období a tak místo krásné zimy nastolilo aprílovou směs pršení a sněžení. I když popravdě nám to válení se v posteli nebo na gauči až tak nevadilo. Ale my si přece nebudeme jen stěžovat! Měli jsme 2 suprové psí návštěvy. Arčík (Acheron Bohemica felicitas) nám přivezl ukázat svého nového bráchu a Pupík (Draco Bohemica felicitas) si zase přijel pohrát se stejně velkýma holkama. To důležité - fotky - nemám, jelikož bylo tolik co si povídat a pozorovat, že na focení si nikdo nevzpomněl. Tak alespoň kradu fotky majitelů:

Arčík s novým bráškou

Pupík po návštěvě u nás cheekydevil:

A tak na jedné procházce jsme přecejenom byli: